PK Feel

Novi pohod na medalje PK-a Feel, u Kastvu osvojili četiri zlata

Sezona se bliži kraju, a Feelovce čekaju još dva natjecanja.

Prošlog je vikenda u Sloveniju na Rolly Dance Open natjecanje otišao tim Feel Groove, te solo izvedbe Feel Missy, Feel The Fire, Feel Focus, Feel Power, Feel Up, Feel To Kiil i Feel Top te osvojili od zlata, srebra, a u velikim konkurencijama više od dvadeset plesača, šesto mjesto, deseto i osamnaesto. Zaslužna trenerica Melani Milec, uživala je u svojim plesnim kreacijama, a svoj tim priprema za natjecanje u BiH.

Ovog su vikenda Feelovci iz Kastava donijeli četiri zlata. Međunarodno festivalsko natjecanje u organizaciji Scorpio Dance Team, pod nazivom Exployion Dance Fest okupilo je izuzetne plesače u umjetničkim i urbanim plesnim stilovima.

Tim Feel Fancy i Feel Fantastic u urbanom plesnom stilu i konkurenciji u svojoj kategoriji, osvojili su zlato. Amaris Posavec u solo izvedbi Feel Funky također, kao i Gabrijela Cepanec sa svojom koreografijom Feel It u konkurenciji od šest plesača.

Sezona se bliži kraju, a Feelovce čekaju još dva natjecanja.

“Plesna sezona bliži se kraju, ali mjesta za medalje uvijek će biti!” – izjavila je ponosna koreografkinja i vlasnica kluba, Romana Rod.

Najnovije