POZIV UMIROVLJENICIMA

Grad Varaždin plaća umirovljenicima izlet na more, prijavite se

Grad Varaždin vodi umirovljenike u Mošćeničku Dragu, evo uputa...

Grad Varaždin je objavio javni poziv umirovljenicima za iskazivanje interesa za jednodnevni izlet na more s plaćenim ručkom. Izlet je planiran u Mošćenićku Dragu 3. rujna 2024. godine, uz financijsku pomoć Grada Varaždina.

Jednodnevni izlet je besplatan za umirovljenike, a pravo sudjelovanja imaju umirovljenici s mirovinskim primanjima do 800 eura za mjesec travanj 2024. i koji imaju prebivalište na području Grada Varaždina.

Zainteresirani umirovljenici pozivaju se podnijeti zahtjev kojem se treba priložiti kopija osobne iskaznice i odrezak od mirovine za mjesec travanj 2024. godine.

Javni poziv objavljen je na službenoj internetskoj stranici Grada Varaždina.

Prijave za Javni poziv prijavitelji podnose od 3. do 21. lipnja 2024. godine do 10,00 sati na jedan od dolje navedenih načina:

  • skenirano na e-mail: socijalna.skrbvarazdin.hr
  • osobnim dolaskom u Odsjek za civilno društvo, Franjevački trg 5 – Palača Patačić (ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 7 do 15 sati, utorkom od 7 do 17 sati i petkom od 7 do 13 sati)

Upravni odjel za društvene djelatnosti će nakon završetka javnog poziva pismenim putem obavijestiti umirovljenike o ishodu istog i dati točne upute za izlet.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Varaždina, Odsjek za civilno društvo, mlade i socijalnu skrb , Franjevački trg 5 – Palača Patačić ili na e-mail: socijalna.skrb@varazdin.hr.

Najnovije