Napokon! Jelena Toth nova je direktorica varaždinske Turističke zajednice

Diplomirana novinarka, bivša djelatnica varaždinskog Radija Sjeverozapad Jelena Toth nova je direktorica Turističkog ureda Turističke zajednice Grada Varaždina.

Potvrdio nam je to predsjednik Turističke zajednice Grada Varaždina, gradonačelnik Goran Habuš.

Toth će na mjestu direktorice naslijediti dugogodišnju direktoricu Branku Tropp, koja je početkom ove godine otišla u mirovinu. Izabrana je na trećem natječaju, budući da na prva dva natječaja koji su raspisani prošle godine ni jedan kandidat nije dobio podršku Vijeća Turističke zajednice Grada Varaždina.

> Poništen i drugi natječaj za direktora Turističkog ureda, počinje – ‘pecanje’

To međutim nije bio slučaj sa Toth, koja je za novu direktoricu izabrana jednoglasnom odlukom Vijeća.

– Na natječaj se javilo nekoliko kandidata, no jedino Toth je zadovoljavala sve uvjete. Danas smo je pozvali na sjednicu Vijeća da prezentira svoj program i viđenje Turističke zajednice u godinama pred nama i jednoglasnom je odlukom izabrana za novu direktoricu – rekao nam je predsjednik Turističke zajednice Grada Varaždina, gradonačelnik Goran Habuš.

Habuš je naglasio da je prezentacija koju je Toth danas imala pred članovima Vijeća Turističke zajednice oduševio sve prisutne.

– Program ima dosta i kratkoročnih i dugoročnih zadataka i projekata i doista je kreativan i inovativan uz korištenje dosta resursa koji su do sada bili zapostavljeni. Otvoren je i prema suradnji s Turističkom zajednicom Varaždinske županije, ali i za izlazak izvan granica Grada Varaždina i Varaždinske županije. Po nama, to je jedan do sada najkompletniji program i zato je Toth dobila jednoglasnu podršku – naglasio je Habuš.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije