Preuranjena prvoaprilska šala: Ultra ne dolazi u Varaždinske Toplice i Trnovec!

Prvi travnja najpoznatiji je kao dan kada svi zbijaju šale. Svake godine ljudi se trude biti što kreativniji u svojim obmanama pa tako ponekad pripreme počinju i nekoliko dana ranije. Upravo jedna podvala je izašla u javnost danas, 31. ožujka, dan prije samog prvog travnja, a riječ je o održavanju kontinentalne inačice festivala Ultra Europe koji se posljednjih godina održava u Splitu.

Tako su se na društvenim mrežama proširile informacije kako će se Ultra održavati u Trnovcu Bartolovečkom od 22. srpnja, dok bi se u Varaždinskim Toplicama trebala održavati 5. kolovoza.

Teška srca priznajemo da smo i sami nasjeli na šalu, s obzirom da smo prije samog prvog travnja vidjeli tu informaciju o održavanju Ultre u Varaždinskim Toplicama, nismo dugo dvojili u želji da najavimo ovaj događaj, ali nakon provjere u Turističkom uredu grada Varaždinske Toplice zaključili smo da smo žrtve obmane. Samo nekoliko trenutaka kasnije uočili smo da je otvoreno nekoliko događaja na Facebooku, koji sugeriraju da je riječ o preuranjenoj prvoaprilskoj podvali. Ili možda običnom hoaxu koji nema ni veze s prvim aprilom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije