Općina Maruševec

FOTO Održane završne svečanosti uz podjelu svjedodžbi i općinskih nagrada učenicima osnovne i područnih škola u Općini Maruševec

Najbolje učenice primile su posebne nagrade.

Još se jedna generacija osmaša Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec oprostila od svoje osnovne škole. Učenicima su tom prigodom podijeljene svjedodžbe, a onim najuspješnijima uručene su i općinske nagrade.

U četvrtak, 4. srpnja 2024. godine u matičnoj školi u Maruševcu i područnim školama Greda-Jurketinec i Druškovec organizirane su podjele svjedodžbi. Svečanostima je nazočio i načelnik Općine Maruševec Mario Klapša koji je najuspješnijim učenicima uručio novčane nagrade za posebna postignuća na natjecanjima.

Na završnim svečanostima, prigodnim govorima obratile su se razrednice osmih razreda zaželjevši učenicima puno uspjeha na daljnjem školovanju. Ravnatelj škole Tomislav Vincek poručio je učenicima da pronađu ono što vole i da rade ono što vole jer tada se nećete osjećati kao da moraju raditi, nego će se baviti onim što ionako vole, uz zahvalu svim zaposlenicima škole na predanom trudu i radu koji ulažu u obrazovanje učenika.

Načelnik Mario Klapša kazao je kako su se uloženi trud, marljivost i posvećenost pokazali u izvanrednim rezultatima koje učenici škola s područja Općine Maruševec iz godine u ostvaruju, a učenicima završnih razreda poželio mnogo uspjeha i sreće u svim budućim izazovima, zahvalivši pritom roditeljima i nastavnicima koji su ih podržavali i vodili kroz dosadašnje obrazovanje.

Načelnik Klapša tom je prilikom uručio nagradu Općine Maruševec učenici generacije Katji Gradiček (8. b), a ravnatelj Vincek prigodnu nagradu škole. U Područnoj školi Druškovec nagrađena je učenica generacije Lana Cerjan, a općinske nagrade uručene su i učenicima koji su sudjelovali na natjecanjima i ostvarili zapažene rezultate.

Predstavnice završnih razreda, učenice Lana Breški (8. a), Antonija Negovec (8. b), Leona Klekar, Petra Cerjan i Lana Cerjan (8. d), također su se prigodnim govorima zahvalile svima koji su ih pratili, podržavali, pomagali im i usmjeravali ih na putu kroz osnovnoškolsko obrazovanje posljednjih osam godina.

Na kraju svečanosti učenicima su podijeljene svjedodžbe.

Najnovije