PK Feel

FOTO Fantastična sezona Plesnog kluba ‘Feel’, osvojeno 50 pehara i više od 400 medalja!

Bravo!

Ovu plesnu sezonu članovi Plesnog kluba Feel su osvojili više od 50 pehara i oko 405 medalja i zasladili se velikom tortom na Feel završnom partyju.

Međunarodna natjecanja van Hrvatske odradili su u Bosni i Hercegovini, Sloveniji dva puta. Međunarodna natjecanja u Hrvatskoj odradili su u Zadru, Osijeku, Kastavu, Bjelovaru, Zelini, Požegi, Zagrebu i Varaždinu (u organizaciji PK FEEL kluba pod nazivom Feel Dance Varaždin).

Odradili su sveukupno trinaest nastupa od kojeg Feelovci vole istaknuti odlazak avionom u Makedoniju, Kumanovo, gdje je predstavnica PK FEEL-a bila na prijemu gradonačelnika grada Kumanova. Ostali nastupi, njih deset odradili su u Varaždinu te po jedan u Svibovcu, Čakovcu i Ludbregu. Uz obilježavanje bitnih nam praznika unutar kluba, video spotom u suradnji s Turističko zajednicom grada Varaždina, obilježili su Svjetski dan plesa, a kao podrška našem pjevaču na Eurosongu, bili su kao dio priloga na Hrvatskoj Radio Televiziji. Snimili su spot u suradnji Djare & Ropea. Plesni vrhunski koreografi i treneri koji su educirali Feelovce ove sezone, u klub su došli iz Celja (Slovenije) te Zagreba za Hip Hop plesni stil, za Jazz Dance također iz Zagreba, dok su radionicu iznenađenja, folklora, odradili uz Varaždinski KUD Hž. Unutar kluba, licencirana voditeljica plesnih tehnika, licencirani WADF sudac umjetničkih plesnih stilova te licencirani sudac urbanih plesnih stilova HPSa, vlasnica PK FEELa, profesionalna trenerica i koreografkinja Romana Rod osobno je odradila dodatnu radionicu baleta i suvremenog plesnog stila. Romana je također svoje znanje u urbanim plesnim stilovima predstavila u PŠ Druškovec, OŠ Varaždinske Toplice, kao dio projekta u OŠ Sveti Ilija i u OŠ Svibovec u kojoj je otvorila još jedan novi tim koji predstavlja i školu i PK FEEL u suradnji. Odradila je i jednu kombiniranu radionicu baleta, Jazz Daneca i Hip Hopa u Bosni i Hercegovini, točnije u Mostaru. Kao dio sudačkog panela, Romana je odradila posao u Osijeku, Zelini, Zadru, Požegi, Kastavu, Zagrebu, a ističe međunarodna suđenja od kojeg je jedno odradila u Vitezu (BiH), a drugo u Ljubljani (Slo) na svjetskom natjecanju pod nazivom World Kids Breaking Champion. Romana Rod uz svog supruga Eduarda, neumorno je organizirala svako natjecanje, nastup, radionice, predstavljala klub i svoje plesače na televiziji i radiju. Sve odrađeno s višestrukim vrhunskim rezultatima, za Romanu rezultiralo je uručenjem licence za koreografa od strane Europskog Plesnog Vijeća na čelu s Markom Cibocijem. I to sve samo u jednoj plesnoj sezoni…

Od velike pomoći u klubu osim roditelja plesača, zasluženo ističe svoju najbolju plesnu učenicu, Melani Milec, koja uz ples u naj timu Feel The Best, ponosno vodi i svoj tim.

Prvi natjecateljski festival Feel Dance Varaždin u organizaciji PK FEELa, ostao je u lijepom sjećanju svih dragih gostiju, a tijekom cijele plesne sezone, nit po nit Edo i Romana iskrojili su drugi po redu FDV koji će se održati 9. studenog u dvorani Graberje s posebnim gostima i spektakularnim iznenađenjima!

„Da li sam umorna? Kad samo pomislim da je od upisa do kraja sezone vrijeme proletjelo, a napravili smo tonu predivnih uspomena, nabacim osmjeh na lice! Veselim se novim članovima na jesen i veselim se ostvarenju novih ciljeva, jer su već upisani u moj planer. Vidimo se na upisima 30.8. u dvorani našeg doma, VI. OŠ Varaždin! „ – ponosno je izjavila vlasnica kluba, Romana Rod.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije