Schiedel za Uskrs razveselio obitelj Rešetar iz Dubravca novom peći

>> Schiedel za Uskrs razveselio obitelj Rešetar iz Dubravca novom peći

Obitelj Rešetar iz naselja Dubravec, koje se nalazi između Jerovca i Klenovnika, uoči ovih Uskršnjih blagdana dobila je najljepši mogući poklon, peć za grijanje. Peć im je bila prijeko potrebna, o čemu smo već pisali.

>> Obitelj Rešetar moli za pomoć: Peć na drva nam je najpotrebnija

Priča o obitelji Rešetar gdje se Ivo Rešetar i njegova supruga brinu o dvoje gluhonijeme braće, a tu je i njihova 17-godišnja kćerka, duboko je dirnula mnoge, pa i nas u redakciji. Odlučili smo kontaktirati naše poslovne partnere i prijatelje iz Schiedela, a oni su se vrlo rado odazvali ovoj akciji te odlučili donirati peć za grijanje. Radi se o peći Belisima, koja je tek jedna od peći iz Schiedelovog asortimana, a koja će itekako dobro doći u dou Rešetarovih.

– Ovo je super, pravi poklon za nas, peć za grijanje nam je baš trebala, hvala lijepa Schiedelu. Bit će odmah veseliji i topliji Vuzem. Pozivamo opet sve koji god mogu, da nam se jave i pomognu – kazao nam je Ivo Rešetar.

Peć je uime Schiedela obitelji Rešetar predao Zvonimir Brković, koji je također bio dirnut situacijom u kojoj živi ova obitelj.

– Stvarno ova obitelj živi u vrlo teškim uvjetima, svaka pomoć im je dobrodošla, a mi smo se odmah odazvali kada smo čuli za ovu priču, posebice jer smo tu praktički susjedi. Schiedel se uvijek rado odaziva u humanitarne akcije, a meni je pripala ta čast da mogu predati ovaj poklon zbog čega mi je posebno drago – istaknuo je Zvonimir Brković.

Kao što smo i napomenuli, i Ivo i njegova supruga su na burzi, bez stalnih prihoda, a svaka pomoć im je dobrodošla. Pozivaju stoga da svi koji mogu, pomognu na bilo koji način. Mogu doći direktno na adresu Dubravec 16 (između Jerovca i Klenovnika), a za sve detaljnije informacije, mogu se javiti Ivi Rešetaru na broj mobitela 092 244 53 61.

Učinite dobro djelo, pomognite obitelji Rešetar, sigurno će vam oko srca biti toplije, kao što je i dom ove obitelji topliji otkad imaju novu peć.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije