intervencija vatrogasaca

Ludbreški vatrogasci u ranim jutarnjim satima dobili poziv na intervenciju, nije ih oduševio: ‘Mi nismo kućni majstori i komunalni djelatnici’

'O potrebi hitnosti procijenite sami', poručili su ludbreški vatrogasci.

Nakon što smo proteklog tjedna pisali o problemima s kojima se sreću maruševečki vatrogasci, sad se sa sličnim problemom susreću i ludbreški vatrogasci.

Naime, oni su jutros u 4 sata i 22 minute pozvani da uklone granu s biciklističke staze u mjestu Globočec u smjeru Ludbrega.

– Na mjesto intervencije izlazimo s vozilima LUDBREG 104, LUDBREG 110 te sedam vatrogasaca. U vatrogasnom domu u pripremi ostaje još jedna grupa vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo da se radi o slomljenoj grani te pristupamo pijenju i uklanjanju. Vrijeme završetka intervencije u 04:45. O potrebi hitnosti uklanjanja grane u to doba procijeniti sami. Ludbreški vatrogasci su tu uvijek za pomoći i na to se možete osloniti, kao što smo pokazali u mnogim ekstremnim situacijama. Vatrogasci nisu kućni majstori i komunalni djelatnici jer je najlakše nazvati 193 gdje će doći vatrogasci i odraditi besplatno već postoje djelatnosti koje se time bave – napisali su ludbreški vatrogasci na svojoj Facebook stranici.

Na fotografijama sami pogledajte zbog čega su vatrogasci trebali intervenirati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije