Općina Donja Voća

Općina Donja Voća objavila javni poziv za bespovratne potpore za poduzetnike, poljoprivredne proizvođače te iznajmljivače

Poziv je otvoren do 30. kolovoza.

Općina Donja Voća od 2023. godine, po prvi puta, počinje s provedbom niza mjera kojima potiče razvoj poljoprivredne proizvodnje, razvoj gospodarstva i turizma na području općine. Uzimajući u obzir potencijal koji područje Općine Donja Voća, na prijedlog načelnice Sanje Kočet.

Općinsko vijeće u travnju 2024. godine donijelo je novi Program dodjela potpora za razvoj gospodarstva, poljoprivrede i turizma na području Općine Donja Voća za 2024. i 2025. godinu. U skladu s novodonesenim Programom, općinska Načelnica objavila je Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti.

Potpore se dodjeljuju u iznosu od 40% do 70% prihvatljivih troškova po računu (bez PDV-a za korisnike koji su u sustavu PDV-a), a najviši iznos potpore po korisniku iznosi 2.000,00 eura ovisno o Mjeri potpore male vrijednosti.

Poziv je otvoren do 30. kolovoza 2024. godine, a više detalja kao i svu potrebnu dokumentaciju za prijavu možete pronaći na službenim stranicama Općine ili se obratite JUO Općine.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije