kino pod zvijezdama

Kino pod zvijezdama i ove godine u Cestici, na rasporedu je animirani film

Ulaz je besplatan.

Udruga mladih HiperAKTIVNI i ove godine priređuje Kino pod zvijezdama. Dođite s klincima, pozovite braću, javite najmlađima, ili dođite jer ste jednostavno filmoljubac – pozvani su svi, a ulaz je besplatan!
Ove subote (3. kolovoza) u 21h u suradnji s POU Varaždin prikazuje se animirani film u sinkronizaciji „Miraculous: film Pustolovine Bubamare i Crnog Mačka“, a održava se iza OŠ Cestica na lokaciji Dravska 1/a. Pored samog igrališta dostupan je i veliki parking, a Udruga se pobrinula da i svaki klinac i klinceza dobije sokić i grickač!

– Uzmite sa sobom dekice i sve što trebate da bi se ugodno smjestili, a u slučaju lošeg vremena manifestacija se seli u Kulturni centar Cestica, svega 200 metara dalje – poručuju organizatori.

O filmu

Svjetski poznati fenomen sada ima svoj dugometražni film, očaravajuću animiranu priču obogaćenu prekrasnom glazbom! Radnja filma smještena je u suvremeni Pariz, gdje ćemo učiti o podrijetlu tinejdžerice Marinette i njezinog prijatelja Adriena, dok pokušavaju ispuniti svoju sudbinu superjunaka. Smještena u prekrasno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisnu ravnotežu između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije