Prevaranti i Špancirfest žele iskoristiti kako bi nasamarili građane: ‘Određene osobe predstavljaju se kao organizatori…’

Vjerujte samo službenim kanalima festivala i Turističke zajednice Grada Varaždina.

Na službenoj Facebook stranici Špancirfesta objavljeno je da nepoznati počinitelji koriste brand festivala u svrhu prevare.

– Tijekom dana dobili smo informaciju kako se određene osobe predstavljaju kao organizatori Špancirfesta i predstavnici Turističke zajednice grada Varaždina i nude suradnju na festivalu. Posao je vezan uz promociju brenda tajica i izvođenje vježbi na pozornici kod Starog grada. Ovim putem obavještavamo kako Turistička zajednica grada Varaždina, kao jedini organizator Špancirfesta i isključivi nositelj prava na korištenje njegova imena, nema nikakve veze s tim oglasima, niti bilo kojim drugim oblikom poslovne komunikacije koja ne dolazi sa službenih adresa i komunikacijskih kanala Turističke zajednice grada Varaždina i Špancirfesta, te upozoravamo građane da ne nasjedaju na takve lažne ponude – poručuju iz Turističke zajednice Grada Varaždina.

Dodaju kako se sva službena i promotivna komunikacija Špancirfesta vodi putem službenih kanala festivala i Turističke zajednice grada Varaždina: mail adrese i web stranice na domenama www.spancirfest.com i www.visitvarazdin.hr, odnosno Facebook i Instagram profila i računa “Špancirfest” i “Volim Varaždin”.

– Ako naiđete na oglas, objavu, vijest ili primite poruku u ime Špancirfesta, a da ona nije došla s jedne od navedenih službenih internetskih domena odnosno Facebook stranica ili Instagram računa, molimo vas da nam to prijavite na mail: info@spancirfest.com – poručuju iz Turističke zajednice Grada Varaždina.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije