GAMING

Doživite gaming avanturu na Špancirfestu!

Nova atrakcija 26. Špancirfesta je White Shark Gaming zona.

Nova atrakcija 26. Špancirfesta je White Shark Gaming zona, osmišljena i dizajnirana za sve ljubitelje videoigara.

U prostoru s najsuvremenijom gaming opremom, u varaždinskoj Bakačevoj ulici, strastveni igrači će moći isprobati najnovije videoigre i konzole, ali i zaigrati neki od retro klasika, poput Mortal Kombata i Super Maria, poznatih svim generacijama. Očekuje vas i driving simulator s ekranima za uzbudljivu vožnju, štandovi s ponudom gaming opreme i suvenira, te susreti s poznatim YouTuberima, koji će dodatno zagrijati atmosferu.

Drugog festivalskog vikenda (30. kolovoza – 1. rujna) gejmeri će imati prilike pokazati svoje vještine na turniru. Na šest računala i 2 PS5 konzole igrat će Tekken, Fortnite i FC24, a oni najbolji moći će osvojiti vrijedne nagrade sponzora.

Broj mjesta za sudjelovanje na turnirima je ograničen, a prednost će imati oni koji se prvi prijave na linku https://forms.gle/uAG1q4995C3W5NR36.

Nova zona odlično se uklapa u raznolik program Špancirfesta i daje mu novu dimenziju, a ponajviše tinejdžerima pruža sadržaj koji je u skladu s njihovim interesima. U organizaciji White Shark Gaming zone snage su udružili renomirani hrvatski brend White Shark i Tehnološki park Varaždin, uz tehničku podršku Alpha-M Računala i Magic Neta.

Osim što će pružiti mogućnost uživanja u virtualnoj stvarnosti, White Shark Gaming zona bit će i edukativna. Tehnološki park Varaždin ove je godine pokrenuo brend Gamespark kojem je cilj poticanje razvoja industrije videoigara u Hrvatskoj. Namjera im je polaznicima Gamespark Akademije, koja počinje s radom krajem godine, pružiti potrebna znanja i vještine za dizajn i razvoj videoigara, te im pomoći u uspješnom lansiranju proizvoda na tržište. Špancirfest je odlična prilika da predstave svoje planove koji uključuju sve, od početnika do naprednih kreativaca.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije