glasni pucanj

VIDEO Za ovotjedni glasni pucanj zadužena je bila Jelena Pavleković

Ove subote, 10. kolovoza, Varaždinska građanska garda nastavila je sezonu smjene straže uz glasni pucanj iz varaždinskog topa ispred Starog grada.

Nakon smjene straže od 11 do 12 sati ispred gradske vijećnice, Purgari su ovotjedni pucanj iz topa posvetili Jeleni Pavleković, ravnateljici Gradskih bazena Varaždin koji ove godine obilježavaju 70 godina uspješnog rada.

Jelena Pavleković, diplomirana ekonomistica, obnaša dužnost ravnateljice Gradskih bazena u Varaždinu od 2022. godine, gdje upravlja svim aktivnostima i osigurava visoku kvalitetu usluga za posjetitelje. Pod njezinim vodstvom, Gradski bazeni su postali popularno mjesto za rekreaciju i sport među građanima Varaždina. Osim Gradskih bazena, Jelena i njezin tim također nadgledaju i rad Aquacity Varaždin te popularnog kupališta Drava, osiguravajući njihovo besprijekorno funkcioniranje i ugodno iskustvo za sve posjetitelje. Povodom obilježavanja 70 godina rada Gradskih bazena Varaždin inicirala je dodatne aktivnosti, a od ove godine tu su i brojni glazbeni eventi koji se odvijaju na svim kupalištima, što dodatno obogaćuje ponudu i privlači veći broj posjetitelja.

U slobodno vrijeme, Jelena voli provoditi trenutke s prijateljima i obitelji, uživajući u planinarenju i raznim sportskim aktivnostima. Poznata je po svojoj predanosti radu i strasti prema zdravom načinu života. Jelena ima ambiciozne planove same ustanove, a u suradnji s Gradskom upravom, namjerava energetski obnoviti postojeće Bazene te dograditi novi dio koji će biti namijenjen isključivo građanstvu, a ne samo sportašima. Novi komercijalni dio bazena bit će dijelom zatvoren, a dijelom otvoren, čime će se pružiti dodatne mogućnosti za uživanje i rekreaciju svim posjetiteljima.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije