NOVO U GRADU

Varaždinci dobili svoj Vrtek – oazu sreće i mira, tik uz varaždinski park

Varaždin je dobio svoj Vrtek. Radi se o novom Caffe baru istog naziva, smještenom u Cesarčevoj ulici, tik uz Varaždinski park, odmah pored ulaza u Vilu Bedeković.

Varaždin je dobio svoj Vrtek. Radi se o novom Caffe baru istog naziva, smještenom u Cesarčevoj ulici, tik uz Varaždinski park, odmah pored ulaza u Vilu Bedeković.

Novi kafić nalazi se u ograđenom dvorištu, u vrtu poznate varaždinske obitelji Plavec. Brojni Varaždinci jako dobro znaju da se radi o vrtu koji je uređivala Višnja Plavec, a sve je krenulo u osamdesetima, od kineskih tulipana. Radilo se o pravom engleskom vrtu, a o vrtu Plavec su varaždinski mediji često pisali.

Višnjin unuk i njegova obitelj odlučili su se osvježiti vrt i u njega smjestiti caffe bar, s logičnim nazivom – Vrtek.

Kafić je otvoren ovog tjedna, a prostor ima prekrasnu terasu, na kojem uistinu možete uživati u miru, i pobjeći na ‘pauzu’, od gradske vreve, u samom gradskom središtu. Uz vrt je i dječje igralište, tako da i roditelji mogu odahnuti, popiti u miru kavu. Doduše, na vlastitu odgovornost, ali radi se o zatvorenom i ograđenom dvorištu, pa će zasigurno biti lakše. Vikendima su u planu i napuhanci za djecu.

Vrtek ima standardni asortiman, odličnu kavu, sokove i druga osvježavajuća pića, kao i ona za ‘zagrijavanje’, a provjeriti ga možete već sada, jer je otvoren. Možda i prije koncerata u vili Bedeković, ili pak nakon njega, tijekom ovog Špancirfesta.

Prostor se može i unajmiti za neke proslave, druženja, svečane evente, a svi koji su zainteresirani za bilo kakvu ‘rezervaciju’, možete im se javiti na e-mail vrtek@e2v.hr ili putem Facebook stranice –> https://www.facebook.com/profile.php?id=61563937607838

‘Vrt sreće i oaza mira’, čekaju na vas, požurite provjeriti kako izgleda, i rezervirati vaše mjesto.

Preporučeno
Najnovije