Varaždinski političari opraštaju se od preminulog Freda Matića: ‘Neustrašivo srce prestalo je kucati’

Počivao u miru.

Fred Matić preminuo je danas u 63. godini života. Prije tjedan dana pozlilo mu je te je završio u bolnici zbog komplikacija vezanih za žuč.

Fred Matić bio je branitelj Vukovara, zatočenik srpskih logora, ministar branitelja zastupnik u Hrvatskom saboru i u Europskom parlamentu.

Od Matića su se oprostili brojne poznate osobe iz političkog i javnog života, a poruke su mu uputili i političari s područja Varaždinske županije.

– Opraštamo se od dragog Freda. Iskrena sućut obitelji i bližnjima. Ljudino, počivao u miru – napisao je varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj na svojem Facebook profilu.

– Ostali smo zatečeni vijesti o tvom odlasku, dragi prijatelju! Neustrašivo srce prestalo je kucati ali u našima ćeš ostati zauvijek – poručila je saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora.

– Osupnuta sam viješću… Nenadoknadiv gubitak njegovoj obitelji, a svi mi koji smo iole pratili političku scenu u zemlji, itekako znamo što je sve prošao, koliko je bio poštena i dosljedana osoba… Velik gubitak… Tužno – napisala je saborska zastupnica Dubravka Novak.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije