špancirfest

Podsjetnik za sve ljubitelje Baby Lasagne – druženje s klincima već ujutro, koncert navečer

Imajte na umu.

Došpancirali smo se do gotovo polovice festivala koja donosi jedan od vrhunaca ovogodišnjeg Špancirfesta – nastup Baby Lasagne.

Počinjemo sutra ujutro (utorak, 27. kolovoza) već u 10 sati u dvorištu Vile Bedeković promocijom slikovnice „Baby Lasagna i mačak Stipe – Veliko prijateljstvo“, koju će osobno predstaviti Marko Purišić te autor teksta i ilustracija Igor Jurilj. Nakon kratke promocije, sve do 11:30, najmlađi špancireri moći će se fotografirati s Markom i kupiti svoj primjerak slikovnice. Za fotografiranje će biti zadužen službeni fotograf Špancirfesta, a fotografije će biti dostupne putem QR koda koji će biti istaknuti na lokaciji promocije.

Glavni događaj sutrašnjeg dana bit će koncert od 21 sat na PAN pozornici Stari grad. Baš kao i za preostalih devet koncerata na glavnoj festivalskoj pozornici, ulaz je besplatan, a zbog velikog interesa predlažemo da dođete na vrijeme kako bi se izbjegle gužve na ulazu.

Atmosferu uoči koncerta Baby Lasagne zagrijat će mladi varaždinski bend Dodger Atrfool kojima sutra izlazi i prvi samostalni album pod nazivom „Dobri ljudi“, a svoj nastup počinju u 20 sati.

Svi detalji programa 26. Špancirfesta su na www.spancirfest.com. Festival traje do 1. rujna.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije