Općina Cestica

Općina Cestica slavi svoje dane, pripremljen je bogat program

Za svakog ponešto.

Općina Cestica obilježava svoje dane, a započela je to 1. rujna 29. Kupom Općine Cestica u lovu ribe udicom na plovak u organizaciji SRK-a Općine Cestica 1995 u Velikom Lovrečanu.

Proslava će se nastaviti 7. rujna Placem u Cestici koji će početi u osam sati ujutro. Istog dana održat će se i Svečana sjednica povodom obilježavanja 30. obljetnice djelovanja i rada Lovačkog društva Sveti Hubert Cestica u lovačkom domu u Dubravi Križovljanskoj.

U srijedu, 11. rujna, u 9 sati započet će Sportske igre Udruge umirovljenika u prostorijama Društvenog doma Otok Virje.

Potom će se u petak, 13. rujna, održati Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Cestica u Kulturnom centru Cestica, nakon čega slijedi domjenak i nastup glazbenog sastava Sedef. Kasnije će koncert održati Luka Basi.

Dan kasnije, 14. rujna, u 8 sati počinje Likovna kolonija, dok će se u 11 sati održati Sveta misa u crkvi Uzvišenja Svetog Križa u Radovcu.

Zadnjeg dana Dana Općine Cestica, 15. rujna, održat će se Županijska smotra tamburaških sastava i orkestara s početkom u 16 sati, a u 20 sati slijedi Stand up večer s Goranom Vinčićem – Vinčom (iza Osnovne škole Cestica, a u slučaju kiše u Kulturnom centru Cestica).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije