Općina Cestica

Goran Vinčić i stand up comedy show dolazi u Cesticu

Goran Vinčić, poznat i pod nadimkom Vinča, jedan je od najboljih komičara hrvatske stand up scene.

Udruga mladih HiperAKTIVNI Cestica, u sklopu Dana Općine Cestica, organizira stand up show koji se ne propušta. Nastup će biti u nedjelju, 15.rujna 2024.godine s početkom u 20:00 sati na prostoru kod skloništa iza OŠ Cestica. U slučaju kiše seli se u Kulturni centar Cestica. Ulaz je uz donaciju od 5 EUR.

Goran Vinčić, poznat i pod nadimkom Vinča, jedan je od najboljih komičara hrvatske stand up scene. Ovaj Slavonac iz Mirkovaca već godinama puni dvorane širom naše domovine, ali i u inozemstvu. Napuniti dvoranu “Vatroslava Lisinskog” u Zagrebu i dvoranu “Doma sindikata” u Beogradu prije napunjene tridesete godine života predstavlja zavidan uspjeh.

Možda ste ga upoznali i kroz male ekrane, ako pratite emisiju Stanje nacije, iz prve ruke možete vidjeti kako je Vinča čovjek iz naroda koji odlično secira društvene pojave te iz ljudi vadi najprljavije tajne. Kao da to nije dovoljno postao je i jedan od četiri stalna panelista u showu ‘‘Tko to tamo pjeva‘‘.

Neviđena energija na pozornici, na rubu hiperaktivnog djeteta. Navodno ima i crni pojas iz karatea. Masivne građe i oštrog jezika, on pjeva, glumi, priča, recitira, a najviše voli improvizirati i razgovarati s publikom. Ne morate se bojati prvih redova, on će vas pronaći i u zadnjem.

Njegov novi show “Reci mi da se šališ” krenuo je na regionalnu turneju u 2024. godini. Specijal snimljen u Ludoj kući prešišao je milijun pregleda na YouTube kanalu. Vinča skida rekorde, rasprodaje dvorane, mete pod s prvim redom, vrijeđa, ljubi, grli i zadirkuje. Vinča je čovjek od naroda, televizije, kazališta, sporta, muzike.

Dođite i vi po svoju dozu smijeha!

Nedjelja, 15.9. u 20h

Prostor iza dvorane OŠ Cestica, kod skloništa. U slučaju kiše nastup se seli u Kulturni centar Cestica.

Donacije: 5 EUR

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije