Grad Novi Marof

FOTO Gradonačelnik Jenkač učenicima poželio dobrodošlicu u novu školsku godinu

Sretno, školarci!

Za učenike Osnovne škole Novi Marof nova školska godina započela je veselo, a najuzbudljivije svakako je bilo prvašićima koji su po prvi puta sjeli u školske klupe.

Ove godine na području Grada Novog Marofa u školu se upisalo ukupno 77 prvašića, od toga je njih 48 krenulo u matičnu školu OŠ Novi Marof. U PŠ Ključ u prvi razred krenulo je 12 đaka prvaka, u PŠ Remetinec njih deset, dok je u PŠ Podevčevo upisano pet, a u PŠ Mađarevo dvoje učenika.

Kao i svake godine, prvašićima su dobrodošlicu poželjeli ravnatelj OŠ Novi Marof, Anđelko Bošnjak i novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač

– Počela nam je još jedna nova školska godina i ovoga puta nam se ponovno upisao velik broj prvašića. Svima njima želim jednu uspješnu godinu punu znanja, lijepih trenutaka i mnogo prijateljstava. Vjerujem da su uzbuđeni što im počinje novo doba života. Naša škola ima vrlo kvalitetne učiteljice i učitelje, kojima također želim uspješnu školsku godinu, kao i svim djelatnicima škole i svim roditeljima. Pred svima njima nalaze se svakojaki izazovi i vjerujem da će ih zajedno lako prebroditi – rekao je gradonačelnik Jenkač.

Dodao je kako Grad svake godine ulaže znatna sredstva u svrhu razvoja i potpore, kako predškolskog, tako i osnovnoškolskog obrazovanja.

– Naša škola je jedna od četiri u našoj županiji koja se protekle godine uključila u eksperimentalni program cjelodnevne škole i vjerujem da se nakon godinu dana ta odluka pokazala ispravnom – rekao je gradonačelnik Jenkač.

Dodajmo kako je u PŠ Remetinec dobrodošlicu u novu školsku godinu poželio i župnik Pavlek Josip koji se došao pozdraviti sa dragim učenicima jer odlazi u zasluženu mirovinu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije