GRADSKA TRŽNICA

Varaždinski plac priprema nešto novo, a oduševit će ljubitelje street fooda

Pet
20
20. rujna
18:00 - 18:30
Varaždinski plac
Ulica Augusta Šenoe 12
Varaždin

Zvuči odlično!

Loading Događaji

Ove godine u sklopu Dana varaždinskog placa održava se poseban događaj pod nazivom Plac tanc, koji će Varaždincima i njihovim gostima pružiti jedinstvenu priliku za uživanje u gastronomskoj ponudi varaždinskih restorana u opuštenoj, večernjoj atmosferi. Događaj će se održati u petak, 20. rujna 2024., s početkom u 18 sati na varaždinskoj tržnici.

Plac tanc donosi modernu i neformalnu street food kulturu, gdje će se hrana pripremati i posluživati na klupama tržnice, a posjetitelji će delicije moći kušati “s nogu”. Restorani poput Augusta, Masnog Brka i Banus Grilla oduševit će prisutne s raznolikom ponudom gurmanskih specijaliteta, poput pulled porka, dimljenih rebarca i ćevapa.

Za ljubitelje pića tu su Medina Škrinja / Craft platz sa svojom ponudom posebnih piva, Caffe Bar My Way s koktelima, te Saperlot Craft Brewery, koji će predstaviti svoju craft ponudu ginova.

Za glazbeni ugođaj zadužen je DJ Vedran Vujec, koji će cijelu večer održavati atmosferu plesnim hitovima, a druženje će potrajati sve do 23 sata.

Iz Gradske tržnice pozivaju sve ljubitelje dobre hrane, pića i zabave da se pridruže na ovom posebnom događaju te uživaju u večeri punoj uživanja, smijeha i odlične zabave!

Najnovije