Grad Varaždin

Predložite zaslužne Varaždince i Varaždinke za javna priznanja

Do 28. listopada.

Predsjednik Odbora za dodjelu javnih priznanja, gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj raspisao je Javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Varaždina.

Javni poziv objavljen je 8. listopada 2024. na službanim internetskim stranicama Grada Varaždina a detalji poziva mogu se naći na poveznici:

https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-dostavu-prijedloga-dodjelu-javnih-priznanja-grada-varazdina-2024-godini-11503

Prijedlozi se mogu dostavljati do 28. listopada 2024. godine, a potom će Odbor pripremiti prijedlog koji će biti dostavljen na usvajanje na slijedećoj sjednici Gradskog vijeća. Građani, udruge, članovi vijeća, ustanove, trgovačka društva, vjerske zajednice i druge osobe mogu predlagati građane ili pravne osobe za javna priznanja: Počasni građanin Grada Varaždina, Nagradu Grada Varaždina za životno djelo, Medalja Grada Varaždina i Plaketa Grada Varaždina. Prijedlozi se podnose on-line putem elektroničkog obrasca, a na we stranici objavljeni su i svi potrebni obrasci i očitovanja.

Javna priznanja bit će uručena na svečanoj sjednici Grada Varaždina povodom Dana grada, blagdana Svetog Nikole 6. prosinca 2024.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije