Grad Varaždin

Privremena regulacija prometa na križanju Vrazove i Hallerove, takvo stanje će trajati mjesec dana

Tehnologija radova zahtijeva zatvaranje zone radova za sva vozila, a promet će se odvijati obilaznim pravcima.

Nastavljaju se radovi u Vrazovoj ulici i to na dionici raskrižja s Hallerovom alejom. Zbog toga će za vrijeme izvođenja radova biti na snazi privremena regulacija prometa, obavijestili su iz Grada Varaždina.

Tehnologija radova zahtijeva zatvaranje zone radova za sva vozila, a promet će se odvijati obilaznim pravcima:

·  Optujska ulica – Ulica Gustava Krkleca – Ulica Braće Radić – Ulica Zrinskih i Frankopana – Kapucinski trg – Ulica Augusta Cesarca – Ulica Petra Preradovića – Ulica Vladimira Nazora – Optujska ulica

Od Ulice braće Radić do Hallerove aleje u Vrazovoj ulici te od Ulice G. Krkleca do Vrazove ulice u Hallerovoj aleji dopušten je promet samo za stanare i korisnike. Navedeni segmenti ulica postaju slijepe ulice.

Privremena regulacija prometa počinje od 16. listopada i trajat će do 20. studenog 2024. godine (ovisno o vremenskim uvjetima).

Iznimno, od 30. listopada do 3. studenog 2024. godine bit će omogućen promet navedenim raskrižjem, zbog povećanog prometa prema varaždinskom groblju.

Slijedom toga, skreće se pozornost sudionicima u prometu, a posebice učenicima, da u navedenom periodu prilikom dolaska u školu i odlaska iz škole koriste obilazne pravce kako bi se osigurala maksimalna sigurnost svih sudionika u prometu i na gradilištu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Najnovije