FOTO Srednjoškolci se informirali o obrazovnim programima Sveučilišta Sjever

Sveučilište Sjever održalo je danas, 17. ožujka, Dane otvorenih vrata u organizaciji Ureda za potporu studentima, razvoj karijera i cjeloživotnog učenja Sveučilišta Sjever.

Dan otvorenih vrata bio je namijenjen srednjoškolcima i potencijalnim studentima Sveučilišta Sjever te svim zainteresiranima za rad Sveučilišta.

U sklopu događanja posjetitelji su imali priliku razgovarati sa studentima i profesorima Sveučilišta, dobiti informacije o upisu, nastavnom programu i uvjetima studiranja te organizirano obići laboratorijske i ostale prostorije Sveučilišta.

U svakom Sveučilišnom centru, u sklopu Dana otvorenih vrata, održalo se i predavanje bivših studenata (Alumni) na temu ‘Izbor studija – ulaznica u svijet poslova’.

Posjetitelji su se mogli informirati o studijima koje Sveučilište izvodi na preddiplomskoj razini a koji uključuju studije Elektrotehnike, Multimedije, oblikovanja i primjene, Proizvodnog strojarstva, Graditeljstva, Tehničke i gospodarske logistike, Sestrinstva, Novinarstva, Medijskog dizajna i Poslovanja i menadžmenta u medijima.

Sudeći prema broju zainteresiranih, varaždinsko će Sveučilište i ove godine upisati velik broj novih studenata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije