Sve o razvrstavanju otpada na javnim tribinama od 17. do 22. veljače

Udruga EKO-Breza iz Varaždina u suradnji s komunalnom tvrtkom Čistoća d.o.o. Varaždin organizira javne tribine za građanstvo po mjesnim odborima grada Varaždina, kako bi se građanima objasnilo zbog čega, kako i na koji je način potrebno odvajati otpad u kućanstvu i kako ga pripremati za otpremu.

Do sada dogovorene tribine održavat će se 17. veljače u društvenim prostorijama 7. mjesnog odbora Varaždin ‘Biškupec’, s početkom u 19 sati, na adresi Mirka Kolarića 23.

Iduća je na rasporedu 18. veljače u društvenim prostorijama 1. mjesnog odbora Varaždin ‘Centar’, s početkom u 19 sati, na adresi A. Stepinca 1.

U petak, 19. veljače 2016. godine u društvenim prostorijama 13. mjesnog odbora Kućan Marof, s početkom u 19 sati, na adresi Marofska 2A, za građane MO Kućan Marof, MO Gornji Kućan, MO Donji Kućan i MO Zbelava te 22. veljače u društvenim prostorijama 3. mjesnog odbora Varaždin s početkom u 19 sati, na adresi Zagrebačka 17.

Na tribini će se pokušati razjasniti sve nejasnoće vezane uz odvajanje otpada u domaćinstvima.

Na postavljena pitanja od strane građana odgovarat će uz predstavnike udruge Eko breza i stručnjaci iz komunalne tvrtke Čistoća d.o.o., Varaždin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije