Dobrotvorni Rotary bal održava se ove subote, 13. veljače u hotelu Turist

Jedan od najstarijih Rotary klubova u Hrvatskoj, RC Varaždin, koji je nedavno obilježio 85 godina od prvog osnivanja, ove subote, 13. veljače, održava već 23. Dobrotvorni Rotary bal.

Riječ je o tradicionalnoj manifestaciji varaždinskih rotarijanaca koji organizacijom ove priredbe prikupljaju sredstva za svoje humanitarno djelovanje. Tako će i prihod od ovogodišnjeg bala biti namijenjen fondu za potporu učenicima i studentima koji u svom obrazovanju postižu natprosječne rezultate. Dodjelom godišnjih ‘Nagrada za izvrsnostRotary klub Varaždin već više od 10 godina stimulira učenike i studente koji se ističu na raznim domaćim i inozemnim natjecanjima izvrsnosti.

Ovogodišnji Rotary bal uz Valentinovo, kako se očekuje, okupiti će veliki broj rotarijanaca i njihovih prijatelja iz ovog dijela Hrvatske i šire, koji će svojim druženjem ostvariti i temeljnu zadaću rotarijanstva – služenje zajednici.

U bogatom programu 23. Rotary bala RC Varaždin koji počinje u subotu, 13. veljače od 20 sati u hotelu Turist u Varaždinu nastupiti će glazbeni sastav Carevi, polaznica Glazbene škole Varaždin Gabrijela Hrženjak i članovi plesnog studija Valcer, a održati će se i bogata tombola te već tradicionalno nadmetanje za valentinovska licitarska srca i tortu.

Biti će to i prigoda da se predsjednik Rotary kluba Varaždin Damir Crleni osvrne na trenutne aktivnosti kluba te javno predstavi nove članove, a pojedincima i tvrtkama koji su u protekloj godini dali poseban doprinos djelovanju kluba biti će uručena priznanja i zahvalnice.

Unatoč tome što ove godine nije održan tradicionalni Sjajni bal grada Varaždina, održavanjem rotarijanskog bala tako će ipak biti nastavljena tradicija održavanja balova u našem gradu.

Rotary klub Varaždin poziva zainteresirane da se jave na recepciju hotela Turist kako bi osigurali svoje mjesto u dvorani.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije