Predavanje o revoluciji zdrave hrane i razmjena sjemenja u subotu 13. veljače

Udruga Biovrt u skladu s prirodom i udruga Gredica pozivaju na predavanje ‘Revolucija zdrave hrane na dohvat ruke’ subotu, 13. veljače u 10.30 sati. Predavat će Silvija Kolar – Fodor, dok će se u 11.30 sati, nakon predavanja, održati razmjena sjemenja.

Današnja konvencionalna poljoprivreda jedan je od najvećih zagađivača današnjice. Postoje bolji, zdraviji, učinkoviti modeli koji mogu biti rješenje i za klimatske promjene i za ljudsko zdravlje, ali i zdravije društvo općenito. Takvim zdravim uzgojem hrane možemo riješiti velike probleme današnjice.

Svi mi možemo učiniti jako puno, pa čak i ako sami ne uzgajamo hranu. Saznajte kako i pridružite se u stvaranju boljeg svijeta.

Predavačica Silvija Kolar–Fodor, predsjednica je udruge ‘Biovrt – u skladu s prirodom’, autorica stranice i tekstova na www.biovrt.com, autorica bloga ‘U skladu s prirodom’ na Blogosferi Večernjeg lista, kolumnistica u tjedniku Međimurske novine, surađivala je s dnevnikom ’24 sata’ i brojnim drugim portalima, zaljubljenica je u prirodu i dugogodišnja biovrtlarka.

Na razmjenu sjemenja se pozivaju svi pojedinci i udruge koji čuvaju ili žele čuvati domaće sjeme u svojim vrtovima i na taj način doprinesu očuvanju naše biološke raznolikosti.

Ukoliko nemate sjeme za razmjenu, do sjemenja na spomenutoj razmjeni možete doći i donacijom za sjeme.

Mjesto održavanja su prostorije 3. mjesnog odbora u Zagrebačkoj ulici 17 u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije