Poziv roditeljima na raspravu o građanskom odgoju i obrazovanju

Udruga ‘Korak po korak’ iz Zagreba, koja je ujedno i članica GOOD inicijative, održat će 29. siječnja sastanak sa zainteresiranim roditeljima na temu ‘Građanski odgoj i obrazovanje’. Sastanak će se održati u prostoru Prve gimnazije Varaždin s početkom u 17 sati.

GOOD inicijativa koja se zalaže za sustavno uvođenje i provođenje zdravstvenog odgoja u školama.

– U GOOD inicijativi smatramo da odgojno-obrazovni sustav treba odgovarati na potrebe djece, pripremati ih za odrasli život, odgovorno i zrelo ponašanje. Zanima nas mišljenje roditelja o potrebama njihove djece stoga vas pozivamo na sastanak – poručuje udruga ‘Korak po korak’.

Cilj sastanka je čuti stajalište roditelja o sljedećim pitanjima: Kakav sustav odgoja i obrazovanja žele za svoju djecu; Koliko su upoznati s programom građanskog odgoja i obrazovanja te načinom na koji se provodi u školama; Smatraju li da je građanski odgoj i obrazovanje potreban u školi; Kako vide svoju ulogu u školi i osjećaju li se dovoljno uključenima u odgoj i obrazovanje svoje djece.

Ovakvi sastanci su dosad održani u Splitu, 16. rujna 2015. i u Osijeku 25. studenoga 2015., 14. prosinca 2015. u Zagrebu, a tijekom 2016. godine planiramo održavanje sastanaka i u drugim gradovima u Hrvatskoj.

Prijaviti se možete putem e-maila na: irena@udrugaroditeljakpk.hr zaključno do 26. siječnja 2016.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije