Snijeg ‘iznenadio’ Crtorad, a građani bez uspjeha tražili parkirna mjesta

Brojni Varaždinci iskazali su proteklih dana nezadovoljstvo zbog popriličnog broja neočišćenih ili nedovoljno dobro očišćenih parkirnih mjesta u središtu grada.

Kako su nam se požalili, koncesionar, tvrtka Crtorad, nije toliko revno prionula čišćenju snijega koliko se od nje očekivalo.

Rezultat toga bilo je pretrpano parkiralište kod stare Glazbene škole, gdje ne da se nije moglo pronaći slobodno mjesto, nego su neka vozila bila parkirana na takav način da se teško i prolazilo između njih.

A da u gradu ima dovoljno očišćenih parkirnih mjesta nisu očekivali samo građani, već tu obvezu pred Crtorad stavlja i ugovor o koncesiji s Gradom Varaždinom.

U petak smo stoga prošetali gradskim ulicama najbližima centru i uvjerili se da su pritužbe građana zaista bile na mjestu. No već potkraj toga dana, kasnije navečer, većina tih parkirnih mjesta osvanula je očišćena. Međutim, s obzirom da je snijeg prestao padati puno prije – prekasno.

U subotu su Crtoradu u čišćenju parkirališta dodatno pomogle temperature u plusu koje su nemilice topile nagomilane pahulje već pretvorene u ‘bljuzgu’.

Uputili smo i koncesionaru upit za razloge takve neredovitosti i kašnjenja u čišćenju snijega, no odgovor još nije pristigao. Možemo se tek nadati, ako će ova zima donijeti još snježnih padalina, da će Crtoradova služba biti daleko spremnija i ažurnija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije