P.A.S. klub Lepoglava: Adrenalinske aktivnosti turistički su potencijal kraja

Više od 220 posjetitelja raznih manifestacija održanih na području grada Lepoglave u 2015. godini, aktivno se uključilo u aktivnosti koje je tijekom tih manifestacija organizirao P.A.S. ( paintball, airsoft & survival) klub Lepoglava, piše Lepoglava.Net.

To je pokazatelj da postoje oni koji svoje slobodne vrijeme žele iskoristiti za bavljenje adrenalinskim aktivnostima odnosno da su adrenalinske aktivnosti jedan od turističkih potencijala koji lepoglavski kraj zasigurno ima. Istaknuto je to na godišnjoj Skupštini P.A.S. kluba Lepoglava održanoj u Lepoglavi 3. siječnja.

Tom je prigodom, u izvješću o aktivnostima koje je P.A.S. kluba Lepoglava proveo u protekloj godini, navedeno da je Klub u poteklih godinu dana organizirao ukupno 29 aktivnosti među kojima su bile ‘Zelena čistka 2015’, ‘Od izvora rijeke Bednje do Lepoglave’, ‘Vudelje 2015’ i ‘Mountain storm 2015’.

Pored tih, i još niz ne manje važnih aktivnosti, klub je pružio potporu udruzi Branitelji Hrvatske Lepoglava povodom obilježavanja dana Oružanih snaga te organizaciji manifestacije ‘Lepoglavski dani’.

Na Skupštini je istaknuto da već drugu godinu zaredom udruga potpisuje Ugovor o suradnji s partnerskim udrugama, a koji jamči kvalitetniju suradnju i udruživanje na projektima i aktivnostima koje se provode.

Uz svoje redovne aktivnosti, P.A.S. kluba Lepoglava provodio je i aktivnosti obuhvaćene projektom ‘Avantura Lepoglava 2015’, za koje je dobivena financijska potpora iz proračuna Grada Lepoglave.

Provedenim aktivnostima i zajedničkim djelovanjem uspostavljena je izvrsna suradnja s nekim od gradskih udruga. Rezultiralo je to kvalitetnijom prezentacijom i provedbom provedenih aktivnosti, istaknuto je na Skupštini.

U 2016. godini P.A.S. kluba Lepoglava će zadržati postojeću razinu aktivnosti uz nastojanje realizacije još nekih projekata kao što su snimanje video materijala o lepoglavskim prirodnim ljepotama i obilježjima, a u svrhu približavanja potencijalnim posjetiteljma i upoznavanja istih s izletničkim mogućnostima lepoglavskog kraja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije