FOTO Visokooktanski slatkiši: Moto mrazovi na Korzu tradicionalno darivali djecu

>> Moto Mrazovi @ Korzo (Četvrtak, 31.12.2015.)

Tradicija je nastavljena i po 18. puta. Moto Mrazovi i ove su se Stare godine okupili i uputili put glavnog varaždinskog trga, gdje su ih dočekali brojni mališani željni ‘visooktanskih’ slatkiša.

Organizator manifestacija ‘Moto Djed Mraz’ i ovoga puta bio Moto klub ‘Baroker’ iz Varaždina, no, kako nam je rekao nosati djedica pod imenom Baja, motoristi koji su se uključili u ovu akciju nisu samo članovi spomenutog kluba.

– Danas nas ima pedesetak, i to iz raznih klubova iz sjeverozapadne Hrvatske, motoristi su došli i iz drugih mjesta. To je već naša duga tradicija i svake godine je uspješno. Razlika je tek u temperaturi i vremenskim prilikama. Lani je tako na Staru godinu bilo -17! Bilo je hladno, a bilo je i padova s motora – rekao nam je Djeda Baja, dijeleći slatkiše djeci, te je usput zaželio svima mnogo zdravlja i svega najboljega u novoj 2016. godini.

Nakon druženja na Korzu, gdje su se mališani mogli i isprobati kako je to sjediti na motociklu, Moto Mrazovi uputili su se prema varaždinskom Domu za starije i nemoćne osobe, gdje su se podružili s umirovljenicima.

Opaki motociklisti na opakima mašinama tako su još jednom pokazali onu svoju mekšu i nježniju stranu, a kako će izgledati nastavak njihovog druženja, najprije u kafiću Ara, a potom u Larryju, možemo samo zamisliti…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije