KAMO ZA NOVU ‘Ujutro fešta uz ispraćaj stare godine, navečer pidžama party!’

Bliži se doček nove, 2016. godine, pa smo odlučili upitati građane gdje će i kako provesti ‘najluđu noć’. Sudeći po njihovim odgovorima, većina će biti kod kuće.

– ‘Jutarnja smjena’ rezervirana je za Rock Art, gdje ćemo ispratiti staru godinu. Takve zabave su ponekad bolje nego večernje. Kasnije pak planiramo biti kod kuće, imati pidžama party – rekla su sestre Dora Markotić Martinez i Klara Markotić.

– Zvali su prijatelji mene i suprugu k sebi na druženje, a djeca će biti kod kuće. Još ne znamo da li ćemo se odazvati, žena bi radije da smo s djecom – kazao je Ivan Novosel.

– Neću nikud na doček, biti ću kod kuće, imam puno djece – rekla je s osmijehom Mirela Ivanković.

– Vjerojatno ću ići na privatnu zabavu, a ako taj plan propadne ići ću s društvom na Kapucinski trg – otkrio je Ivan Mumlek.

– Nemam planova, doma budem. Nemam koga da me izvede nekud tako da ću biti pred televizorom i gledati Varaždinsku televiziju, oni mi imaju najbolji novogodišnji program – ispričala je Barbara Martinez.

Za Novu godinu ću sam u krevet! Malo ću pogledati televiziju, pa na spavanac – rekao je Ante Gazzari.

– Muž mi je iz Varaždina, inače živimo na Krku pa smo došli za Božić ovdje, malo na praznike. Baš nam je lijepo, a za doček ćemo kod prijatelja na kućnu zabavu – kazala je Mihaela Košić.

– Doma ću biti s ekipom i djevojkom pa ćemo kasnije možda do grada na trg ili u neki kafić koji bude otvoren – rekao je Stjepan Kuštro.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije