FOTO Mladi Lepoglavčani predstavili se publici na 7. festivalu zabavne glazbe

>> FOTO Mladi Lepoglavčani predstavili se publici na 7. festivalu zabavne glazbe

Pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave i u okviru program proslave Dana grada, u školskoj sportskoj dvorani u Lepoglavi održan je 7. festival zabavne glazbe na kojem su nastupile uglavnom ‘domaće snage’ među kojima su najbrojniji bili mladi glazbenici, piše Lepoglava.net.

Uz pratnju glazbenog sastava ‘Treća smjena’ i Tamburaškog orkestra ‘Biseri’ iz Kamenice pod ravnanjem Franje Ježeka, nastupili su Emilija Galović, Jurica Vresk, Danijel Češnjaj, Lucija Job, Marta Svetec, Zvonko Franc i Zlatko Job, Hrvoje Funda, Nikolina Borovec, Antonija Puček, Igor Sambolec, Helena Brlek, Dorijan Varović i Marija Hodalj.

Publiku su svojim zajedničkim nastupom, na saksofonu i trubi, razveselili Franjo Ježek i Kruno Zver.

Na festivalskom repertoaru se našla tematski raznovrsna glazba – od domaćih popevki, filmske glazbe, domaćeg i stranog rocka i popa pa do klasične glazbe.

Uz publiku koja je pljeskom nagradila izvođače, čestitke za nastup, ispred Grada Lepoglave, uputio im je i lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić.

Festival je tradicionalnom završio zajedničkim nastupom svih izvođača i skladbom Popevke sam slagal, piše Lepoglava.net.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije