Dječji vrtić Lepoglava: Slobodan Škalec ‘pomeo’ konkurenciju u izboru za najtatu

Na već tradicionalnom izboru za najtatu, održanom u Dječjem vrtiću ‘Lepoglava’, ova je laskava titula pripala Slobodanu Škalecu koji je tijekom izbornog natjecanja pokazao najviše kreativnosti i umijeća, piše Lepoglava.net.

Uoči samog natjecateljskog djela izbora za najtatu, vrtićki su mališani, uz glazbenu pratnju vrtićkih teta, otpjevali nekoliko pjesmica nakon čega je natjecanje moglo početi. Prvo je izabrano izborno povjerenstvo, odnosno žiri na čijem je čelu bila ovogodišnja pobjednica natjecanja za najmamu – Vesnica Kreš. U sastavu žirija bile su i mame Gabrijela Belčić, Dajana Murić, Željka Gotić i Zvonka Picek.

Prvi zadatak tatama bio je izraditi božićnu čestitku od ponuđenog materijala. Žiri je odabrao osam najljepših čestitaka čiji su autori – tate Alen Mađar, Dražen Picek, Dario Baniček, Ivica Marković, Slobodan Škalec, Danijel Cerovčec, Ivica Hrenić i Marijan Kreš ušli u veliko finale u kojem im je zadatak bio ukrasiti staklenke i izraditi božićne lampice.

Prema ocjeni žirija koji je morao donijeti tešku odluku, taj je zadatak najbolje odradio je Slobodan Škalec kojem je tako pripala ovogodišnja titula vrtićkog najtate, prenosi Lepoglava.net.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije