Motivacijsko predavanje Mateja Perkova 27. studenoga u Centru za mlade

Matej Perkov će 27. studenoga u Centru za mlade s početkom u 18 sati održati motivacijsko predavanje o tržištu, prodaji, suočavanju sa strahovima i brojnim drugim temama.

Legendarni Matej Perkov, koji je s ovim predavanjem do sad nastupio već više puta (VERN, Experta, Kongres stručnjaka u kontrolingu u Sheratonu, Međimursko veleučilište, razne udruge mladih, između ostalog i ludbreški LUMEN), konačno dolazi i u VAKUUM.

Motiviran da motivira vas i nas! Za što? Za društveni aktivizam i osobnu revoluciju temeljenu na viziji pravednijeg i solidarnijeg društva.

Ovo motivacijsko predavanje namijenjeno je mladima u malim sredinama s ciljem da ih izvuče iz depresije koja je u današnje vrijeme najizrazitija upravo u manjim gradovima i mjestima te je usmjerena na načine na koje je moguće postizati uspjehe u područjima od našeg interesa (u raznim segmentima – sport, glazba, poslovna karijera, privatan život…).

Inače alpinist, Matej se bavim visokogorskim ekspedicijama, snima filmove i piše knjige, ukratko bavi se raznim stvarima tako da za svaku teoriju daje nekoliko primjera iz vlastitog života. A njegova priča je prava Punk avantura!

– Mislim da u životu treba biti skroman i kada se kaže riječ ‘uspjeh’ ne treba maštati o skupim autima, markiranoj odjeći, izlascima na skupa mjesta i o vikendicama na moru. No, tužan je osjećaj dok si potplaćen za ono što radiš. Svojoj generaciji mogu samo poručiti: glavu gore, trudite se, nemojte posustati, budite ponosni. Situacija je teška ali ne smijemo se predati. Onog trena dok se predamo, gotovi smo – rekao je za Pressedan.hr Matej.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije