PK Ivanec održava natječaj za izbor najbolje planinarske fotografije

Planinarski klub Ivanec organizira Natječaj za izbor najbolje planinarske fotografije u 2015. godini. Tema fotografskog natječaja je područje planinarstva, alpinizma te planinarske flore i faune, javlja e-Ivanec.

Natječaj se dijeli na tri kategorije, u prvoj mogu sudjelovati samo članovi Planinarskog kluba Ivanec, u drugoj, takozvanoj otvorenoj mogu sudjelovati svi ostali planinari i ljubitelji planina i prirode, a treća kategorija je nagrada urednika.

Fotografije se šalju elektroničkom poštom, zatim preko Facebook stranice Planinarskog kluba Ivanec ili snimljene na CD-u, a mogu se poslati i na adresu Tomislav Friščić, Stjepana Vukovića 12, Ivanec, sa naznakom ‘Natječaj za najbolju planinarsku fotografiju’.

Moguće se poslati najviše tri fotografije. Prilikom slanja fotografija potrebno je napisati sljedeće podatke: ime i prezime autora, adresu, telefon, e-mail adresu, naziv fotografije i mjesto snimanja te ime matičnog društva ili kluba ako je član.

Rok za dostavu fotografija je do 6. prosinca, a tročlani žiri odabrati će tri najbolje fotografije po kategorijama i nagraditi ih. Fotografije u digitalnom obliku šalju se na e-mail adresu darkosajko2@gmail.com.

Članovi PK Ivanec slanjem svojih radova automatski sudjeluju u izboru i u otvorenoj kategoriji, prenosi e-Ivanec.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije