Putopisno predavanje Tomislava Perka o Novom Zelandu ovog utorka u Lepoglavi

Povodom Mjeseca hrvatske knjige, Gradska knjižnica Ivana Belostenca organizira putopisno predavanje ‘Novi Zeland – Život na jugu’ na kojem će Tomislav Perko govoriti o zanimljivostima, doživljajima i iskustvima sa svog putovanja po Novom Zelandu.

Ovo zanimljivo predavanje će se održati u utorak, 17. studenoga, s početkom u 18 sati, u čitaonici Gradske knjižnice u Domu kulture.

Tomislav Perko, autor putopisne proze ‘1000 dana proljeća’, nakon pet godina putovanja svijetom i stopiranja po Iraku, meditiranja u budističkom samostanu na Tajlandu, plovidbe preko Indijskog oceana u 13-metarskoj jedrilici, života s Maasai ratnicima u Keniji, Perko se odlučio skrasiti na Novom Zelandu. Cilj mu je bio započeti novu priču, pronaći posao i saznati kako izgleda život u jednoj od najsređenijih zemalja na svijetu.

Na predavanju, Perko će podijeliti svoja iskustava s Novog Zelanda, odati kako se može jeftino živjeti i putovati u toj skupoj državi, kako naći posao i dati nekoliko savjeta svima onima koji razmišljaju o preseljenju na drugi kraj planete.

Više o predavaču možete pronaći na:

http://tomislavperko.com/en/

http://blog.vecernji.hr/tomislav-perko-couchsurfing

https://www.facebook.com/tomislav.perko/

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije