‘Solidarnost na djelu 2015’: Prikupljanje za djecu slabijeg imovinskog statusa

Hrvatski Crveni križ i Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof poziva Vas da se pridružite 43. sabirnoj akciji ‘Solidarnost na djelu 2015’. Akcija će se provoditi od četvrtka, 15. listopada, do ponedjeljka, 19. listopada, pod nazivom ‘Vaš dar za pravu stvar’.

Gradsko društvo Crvenog križa Novi Marof akciju već tradicionalno provodi u suradnji s osnovnim školama i Srednjom školom Novi Marof, a svi sudionici u akciji imat će oznaku Crvenog križa.

U akciji će se prikupljati financijska sredstva, a za donirani novac sudionicima će biti uručen novčani bon zahvalnosti u vrijednosti od pet kuna.

Građani koji žele donirati odjeću, obuću, prehrambeno-higijenske potrepštine mogu to učiniti u četvrtak 15. listopada u Gradskom društvu Crvenog križa Novi Marof na adresi Kralja Tomislava 16, Novi Marof u vremenu od 08 do 16 sati.

Prikupljena novčana i materijalna sredstva namijenjena su za provedbu humanitarnog programa GDCK Novi Marof i potrebe školovanja djece slabijeg imovinskog statusa, polaznike škola sudionica 43. sabirne akcije ‘Solidarnost na djelu 2015.’

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije