Denis Šantek nakon nastupa na Zvjezdicama: Vidim se kao buduća glazbena zvijezda

Denis Šantek ima tek 12 godina i odlične vokalne sposobnosti, koje su gledatelji imali prilike čuti prošlog tjedna ukoliko su pratili dječji glazbeni show Zvjezdice, koji se emitira na RTL-u. Nakon izvedbe pjesme ‘Proud Mary’ još je jednom otpjevao refren a capella, u duetu s hrvatskom pjevačicom Vannom, članicom žirija showa.

– Osjećaj je bio odličan, ali sam imao veliku tremu. Ipak sam se dobro zabavio, uz odlično društvo, što je najvažnije – opisao je Denis te dodao kako je, unatoč tome što se nije plasirao u daljnji krug natjecanja, sretan što je uopće imao priliku nastupati pred televizijskim kamerama.

– Nisam tužan zbog ispadanja jer smatram da sam još mlad i da imam još puno šansi, ali velika je to stvar za mene. Kao gledatelj nisi ni svjestan kako to izgleda uživo, kakav je osjećaj nastupati pred mnogobrojnom publikom na ogromnoj pozornici. Mislim da bi u takvoj situaciji rijetko tko mogao stati na pozornicu bez treme – kazao je.

Denis se inače tri godine aktivno bavi pjevanjem, gitaru svira četiri godine.

– Idem u Glazbenu školu, svirao sam i pjevao proteklih godina na Špancirfestu i nekim lokalnim događanjima. Većinom sviram rock, a glazbeni uzori su mi Slash, Jimi Hendrix i Curt Cobain – rekao je Denis koji će se nastaviti baviti glazbom.

– Ne mislim odustati od glazbe, vidim se kao buduća glazbena zvijezda – zaključio je kroz smijeh.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije