Na FOI-u održana radionica 3P uz brojne paneliste i 30-ak sudionika

Na Fakultetu organizacije i informatike, pod modeliranjem Ksenije Vuković, u subotu, 26. rujna, održana je prva radionica za razmjenu iskustva i osposobljavanje nastavnika u okviru projekta 3P – Planiram, Poduzimam, Promoviram!.

Radionica je organizirana kao Okrugli stol u okviru znanstvene međunarodne konferencije pod nazivom Obrazovanje za poduzetništvo, na kojem su sudjelovali ugledni panelisti. Kao predstavnica visokog obrazovanja, na okruglom stolu sudjelovala je Ljerka Sedlan Kőnig sa Ekonomskog fakulteta u Osijeku, kao predstavnica srednjoškolskog obrazovanja sudjelovala je Katica Kalogjera Novak, ravnateljica Gospodarske škole Varaždin, kao predstavnik regionalne samouprave sudjelovao je Miroslav Huđek, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije te predstavnik poduzetnika Matija Tomašković, osnivač i direktor poduzeća Evolva d.o.o.

Uz njih, aktivnu diskusiju o ovoj aktualnoj temi podržalo je 30-ak sudionika okruglog stola koji su iznoseći svoja iskustva iz praktičnog i svakodnevnog djelovanja pokušali osvijestiti razliku između poduzetništva i poduzetnog pojedinca, te istaknuti važnost adekvatnog obrazovanja prisutnog u cijeloj vertikali obrazovanja za stasanje i razvoj poduzetnika.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije