Koncert za kućne ljubimce ove srijede, 16. rujna, u Muzeju anđela

Muzej anđela, u suradnji s Centrom za rehabilitaciju Silver, VTV-om i Udrugom Spas ove srijede, 16. rujna, organizira Koncert za kućne ljubimce s početkom u 18 sati.

Nakon uvertire u kojoj će se slušati The Beatles i njihova pjesma A Day in the Life, slijedi još petnaestak minuta glazbe, uglavnom ambijentalne, koja će četveronožnim ljubimcima biti odlična podloga za opuštanje prije šetnje gradskim središtem.

Obzirom da je za Koncert za kućne ljubimce interes bio iznimno velik, ulaznice, koje omogućuju ulazak u Rajski vrt sa ljubimcima, već su podijeljene.

Ipak, svi koji žele prošetati sa svojim ljubimcima, dobrodošli su u Kranjčevićevu 14, ispred Muzeja anđela u 19 sati.

Sudionike šetnje organizatori mole da svoje pse obavezno imaju pod kontrolom i na vodilici te da ponesu vrećice za izmet, kako bismo i dalje bili građani od primjera.

Za one koji nemaju ljubimce ili će ih ostaviti kod kuće, a žele posjetiti Rajski vrt u kojem će u 18 sati početi događaj, vrata su otvorena.

Koncertu će nazočiti i ministrica Milanka Opačić, pjevačica i voditeljica Sanja Doležal i spisateljica Rujana Jeger.

Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da se u srijedu upoznaju s radom Centra za rehabilitaciju Silver i predanim volonterima Udruge Spas, koja već 15 godina brine o napuštenim i nažalost sve češće zlostavljanim životinjama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije