Tehnička služba Špancirfesta: Radimo cijele dane, čak i po kiši

>> Tehnička služba Špancirfesta: Radimo cijele dane, čak i po kiši

Najveći varaždinski festival Špancirfest otvara se ovog petka. U skladu s tim, počele su posljednje pripreme, a tehnička služba Špancirfesta radi cijele dane kako bi sve bilo spremno u petak za službeno otvorenje i početak desetodnevnog događanja koje svake godine privlači sve više turista.

Kako teku pripreme, pitali smo članove tehničke službe koje se nalaze na terenu.

– U ponedjeljak smo radili cijeli dan, počeli smo u šest ujutro, a završili u devet navečer. Danas, u utorak, ponovo smo cijeli dan tu – rekli su nam djelatnici tehničke službe.

Već provog dana planove im je pokvarila jaka kiša koja je padala cijeli ponedjeljak.

– Malo nas je omela kiša, ali radili smo i kad je padalo, a za vrijeme najjačeg pljuska sakrili smo se pod šator, a neki su otišli i na ručak kako bi malo predahnuli, ali sve u svemu, radovi ne pate zbog vremenskih uvjeta – izjavio je jedan od članova tehničke ekipe.

Kako doznajemo, radovi teku brže nego prošle godine, a plan im je čim više odraditi do srijede, kako bi se izbjegla panika i probijanje rokova.

– U ponedjeljak smo postavili kućice po gradu, danas smo dovezli i štandove, a radi se i na podizanju pozornica za koncerte na Starom gradu i kod Vile Bedeković, a navečer je na redu pozornica na Stančićevom trgu – doznajemo od marljivih radnika.

Podsjećamo, Špancirfest počinje u petak, 21. kolovoza, a otvaraju ga Sara Renar, Gatuzo i Mando Diao na pozornici Stari grad, dok će okupljene kod Vile Bedeković zabavljati Maksim Mrvica. Na Stančićevom trgu, program će otvoriti Nouvelle Vague.

Uz brojne koncerte već prvog dana, održavat će se i razni programi na ulicama grada, tako da će se za svakoga pronaći nešto.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije