Prvi dan održavanja Jailhousea obilježio nogometni turnir, u subotu svira Vatra

>> Prvi dan održavanja Jailhousea obilježio nogometni turnir, u subotu svira Vatra

Prvi dan šestog izdanja Jailhouse festivala bio je ispunjen drugim izdanjem turnira u uličnom nogometu NUM Nogač 3-na-3 koji je održan u gradskom parku na košarkaškom igralištu s početkom u 18 sati.

Ekipe su bile iz svih dijelova sjeverozapadne Hrvatske , ali i susjedne Slovenije (Novi Marof, Krapina, Ptuj…). Atmosfera je bila i više nego dobra zahvaljujući i velikom broju posjetitelja. Utakmice su bile uzbudljive, a nije nedostajalo ni atraktivnih poteza.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Amigosi iz Lepoglave koji su u finalu pobijedili svoje sugrađane iz ekipe Mrga i dečki. Treće mjesto, ali isto tako važno, osvojila je ekipa Kabum iz Krapine. Titulom najboljeg strijelca okitio se Dominik Božak iz pobjedničke ekipe s čak 11 postignutih golova.

Subota je rezervirana za biciklijadu ‘Po zagorskim bregima’ i koncert Vatre.

U popodnevnim satima bit će održana 4. po redu brdska biciklijada pod nazivom ‘Po zagorskim bregima’ čiji organizator je USR Lepoglava.

Dobrodošli su svi oni koji vole brdski tip pedaliranja i koji se žele zabaviti uz druženje, dobru hranu i piće. Početak biciklijade je u gradskom parku u Lepoglavi s početkom u 16 sati, a ruta vožnje je dobro poznata Vilinska špica. Sudjelovanje je besplatno, a kaciga obavezna.

U subotu najveći dio pozornosti plijeniti će koncerti.

Večer će otvoriti bendovi Tupatafko iz Pregrade i Media Stres iz Čakovca, a na kraju, ovogodišnji osvajači čak četiri Porina- grupa Vatra.

Koncert će biti održan u gradskom parku s početkom u 21 sat, a prije samog početka koncerta Vatre organizatori spremaju dodatno iznenađenje za posjetitelje festivala.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije