Zaposlenici Opće bolnice Varaždin dobili novi restoran

Zaposlenici Opće bolnice Varaždin dobili su jučer, 6. kolovoza novi restoran za prehranu, a restoran je u prisutnosti saborskog zastupnika Maria Habeka i sanacijskog upravitelja OB Varaždin Mladena Smoljaneca otvorio župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

Župan je tom prigodom istaknuo kako se otvorenjem ovog restorana još više podiže standard varaždinske opće bolnice u koju se u posljednje vrijeme ulaže mnogo financijskih sredstava.

– Cilj je da kako pacijenti, a tako i oni koji brinu o njima imaju kvalitetne uvjete za rad. Drago mi je da su zaposlenici dobili jedan novi, uređeni prostor gdje mogu iskoristiti svoju polusatnu pauzu, a ne moraju ići van kruga bolnice – naznačio je župan Štromar te čestitao vodstvu bolnice na još jednoj lijepoj investiciji.

Investicija vrijedna 360 tisuća kuna opću bolnicu nije koštala ništa jer je restoran opremljen isključivo donacijama, a kako je rekao sanacijski upravitelj OB Varaždin Mladen Smoljanec bolnica je do prije 20 godina imala restoran koji je bio zatvoren zbog prenamjene, pa su se dosad zaposlenici hranili na sve moguće načine i snalazili su se kako su mogli.

Inače, novootvoreni restoran ima 280 kvadrata te 75 sjedećih mjesta.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije