U Salinovcu u nedjelju 31. po redu tradicionalne Seoske igre starih sportova

U organizaciji Društva za sport i rekreaciju iz Salinovca 2. kolovoza će se u Salinovcu održati tradicionalne, 31. po redu, Seoske igre starih sportova.

> Seoske igre starih sportova u Salinovcu

Očekuje se dolazak desetak ekipa sa područja više županija, iz Gornjih Bogićevaca, Jalkovca, Poljane Biškupečke, Stažnjevca, Margečana, Lančića-Knapića, Lepoglavske Vesi, Maruševca, Ludbreških vinograda i Salinovca.

One će se natjecati u 12 disciplina starih sportova, među kojima su i skok s mjesta, skakanje u vreći, potezanje štapom, potezanje užetom, nošenje košare na glavi, hodanje na štulama, bikovanje, penjanje na stup, sastavljanje pluga, a posebna disciplina bit će i nastup glazbenih sastava svake od prisutnih ekipa.

Za posjetitelje se priprema bogata kulturno-zabavna i gastronomska ponuda, prezentacija starih obrta, izložba ručnih radova te nastupi kulturno-umjetničkih društava.

Zainteresirane ekipe svoje sudjelovanje mogu prijaviti još do kraja ovoga tjedna, odnosno do nedjelje 26. srpnja, na Facebook profilu Društva za športsku rekreaciju Salinovec, ili pak kod predsjednika Stjepana Hudoletnjaka na 097/692-56-19.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije