Od ponedjeljka prodaja mjesta za štandove na Danima ludbreške Svete nedjelje

Od ponedjeljka, 3. kolovoza, počinje prodaja mjesta za prodajne štandove, kao i za ugostiteljsku ponudu i zabavne sadržaje za manifestaciju ‘Dani ludbreške Svete nedjelje’.

Na gradskim ulicama i trgovima osigurano je oko 400 mjesta za postavljanje štandova i ugostiteljske ponude. Najviše prodajnih mjesta bit će osigurano za štandove i ugostitelje u Ulici Petra Zrinskog, Gundulićevoj, Stepinčevoj i na Trgu slobode, a manji broj u Gupčevoj i Ulici kardinala Kuharića.

Površine oko gradskog stadiona predviđene su za luna-parkove i druge zabavne sadržaje.

Prednost u zakupu prostora i ovoga će puta imati prigode iskoristiti domaći zakupci s područja ludbreške regije kojima je omogućen izbor lokacije po želji.

Naime, prednost će imati oni koji žele zakupiti površinu ispred svojih poslovnih prostora, te zatim gospodarstvenici, obrtnici, vlasnici OPG-a s područja ludbreške regije, kao i oni koji dolaze svake godine i uredno prema Gradu podmiruju svoju obveze.

Ako ne iskoriste pravo prioriteta zakupa površine do 10. kolovoza, parcele će se ponuditi ostalim zainteresiranima koji dolaze iz drugih sredina.

Prodaja korištenja javnih površina obavljat će se u uredima gradske uprave na Trgu sv. Trojstva 14, prizemlje, svakog radnog dana od 8 do 15 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije