Održane četvrte po redu tuhovečke seoske igre, pobijedila ekipa Stari grad

Ekipa Staroga grada ukupni je pobjednik 4. selskih igara Tuhovec 2015. Pobjedu su ostvarili nadmašivši pet ekipa – Selščak, Štuk, Trg Slobode, Berek i Tuhovečke zete. Ekipe su se natjecale ove godine po četvrti put.

ŠNK Polet Tuhovec u suradnji sa VMO Tuhovec – Lukačevec i DVD Tuhovec organizirali su Selske igre Tuhovec 2015. na terenu športskog nogometnog kluba Polet.

Ekipe su se natjecale, na opće oduševljenje mještana, a i svih ostalih gostiju, u nogometu, potezanju štrika, skakanju u vreći, voženju tački i piljenju drva starinskom pilom.

Najzanimljivija borba se odvijala u potezanju štrika a to je i ujedno bila finalna borba između ekipe Starog grada i ekipe Selščaka.

Igralo se na tri dobivene i tu pobjedu je ostvarila ekipa Starog Grada koja je bila i ukupni pobjednik Selskih igara Tuhovec 2015.

U sklopu selskih igara održane su i vatrogasne igre za djecu kojima se pridružio velik broj djece Tuhovca, a i okolnih mjesta.

Svake godine cilj Selskih igara je privući što veći broj mještana sela Tuhovec, a i šire da bi se što više povezali i zabavili.

– Interesiranje, posjeta mještana, a i ljudi iz okolnih krajeva na naše 4. Selske igre daju nam poleta da i sljedeće godine što bolje i što opširnije organiziramo Selske igre – kazao je predsjednik ŠNK Poleta Tuhovec Marko Sopić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije