Uspješno održana Kneginečka biciklijada duljine dvadesetak kilometara

U sklopu proslave Dana općine Gornji Kneginec, jučer 18. srpnja, održana je već tradicionalna Kneginečka biciklijada.

Biciklijadu već godinama organiziraju Općina Gornji Kneginec i Turistička zajednice Općine, a vozila se ruta duljine 20 km uz dvije stanke za osvježenje, piše portal kneginec.hr.

Uz sunčano i toplo vrijeme, dobru zabavu i nagrade Trgovačkog centra Lumini, biciklisti su proveli subotnje jutro i popodne biciklirajući prekrasnim Varaždin Bregom, Gornjim i Donjim Knegincem, Turčinom i Lužanom Biškupečkim.

Kneginečka biciklijada svake godine okuplja veliki broj biciklista rekreativaca i ljubitelja prekrasnih krajolika i dobre zabave. Biciklijada prolazi najljepšim putovima općine Gornji Kneginec, a prilagođena je biciklistima rekreativcima svih dobnih skupina.

Okupljanje je započelo na ribnjacima Športskog ribolovnog društva Ostriž ujutro od 9 sati, a polazak je bio u 10 sati.

Prva postaja za osvježenje bila je ispred Trgovačkog centra Lumini koji je za sudionike osigurao bogatu nagradnu igru s poklon bonovima trgovina centra.

Vrijedne bicikliste Stadium Bowling nagradio je besplatnim kuglanjem, a hipermarket Victus Lumini i Stanić sladoledima Cornetto. Osim toga, za bicikliste su pripremljena i kratka nagradna natjecanja.

Drugu postaju za osvježenje organizirali su članovi Udruge vinogradara i voćara Varaždinbreg u šumi Krč gdje su dočekali bicikliste i počastili ih s osvježavajućim sokovima i hladnim gemištima.

Cilj biciklijade bio je na Trgu dr. Franje Tuđmana u Turčinu, a svi koji su uspješno odvozili cijelu rutu bili su ispod šatora Hotela Podravina počašćeni gablecom i pićem.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije