Savjet mladih Varaždina i udruga Hiperaktivni sklopili suradnju

Savjet mladih grada Varaždina i udruga mladih Hiperaktivni jučer su, u petak, 3. srpnja u prostorijama udruge mladih Hiperaktivni iz Cestice sklopili suradnju.

Suradnja je sklopljena oko pet zajedničkih točaka koje bi trebale biti realizirane tijekom ove godine realizirati.

– Surađivat ćemo u vezi humanitarnih akcija, obilježavanja Međunarodnog dana mladih, edukativnih radionica koje će biti preko ljeta i ostvarivanju dodatnih sadržaja za mlade koje još ne želim otkriti. Neka bude iznenađenje. Na suradnju s udrugom Hiperaktivni smo odlučili jer mislim da su dobar primjer kako mladi mogu kvalitetno i konstruktivno djelovati u svojoj zajednici. Cilj samog Savjeta je povezivanje mladih, a ovo je samo prvi korak provedbe ovog cilja jer samo povezivanjem mladih možemo nešto i kvalitetno učiniti za svoju lokalnu zajednicu – rekla je Vanja Horvat, predsjednica Savjeta mladih Grada Varaždina.

– Veselim se ovoj novoj suradnji između udruge Hiperaktivni i Savjeta. Svaka suradnja na kvalitetnom projektu nam je zanimljiva i ako imamo prilike, rado ćemo se i priključiti. Predsjednicu smo lijepo ugostili, pokazali prostorije udruge koje smo sami uređivali na što sam izuzetno ponosan te smo prezentirali dosadašnji rad. Zajednički projekti oko kojih ćemo surađivati su kvalitetni i mislim da suradnjom te projekte dižemo na viši nivo. Savjet je savjetodavno tijelo te kao takvo može samo inicirati projekte a mi smo tu da te projekte i realiziramo te sam sretan da su prepoznali naš dosadašnji rad i da smo sklopili suradnju oko pet točaka – rekao je Nikola Milec, predsjednik udruge mladih Hiperaktivni.

Savjet mladih grada Varaždina planira do kraja godine sklopiti još nekoliko suradnji s udrugama iz Varaždinske županije, ali i Savjetima mladih diljem Hrvatske, a u planu je i organiziranje debate gdje će se razgovarati o problemima s kojima se susreću mladi i odnosu društva prema mlađim generacijama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije