Radionica ‘Izradi svoj balzam za sunčanje’ na Festivalu dvorišta

U subotu, 4. srpnja, kao dio Festivala varaždinskih dvorišta održat će se i radionica pod nazivom Izradi svoj balzam za sunčanje, a svi zainteresirani mogu s prijaviti za sudjelovanje u Turističkoj zajednici grada Varaždina.

Festival varaždinskih dvorišta, koji će se u organizaciji Turističke zajednice grada Varaždina održati u subotu, 4. srpnja, otvorit će vrata tih skrivenih kutaka povijesne jezgre te svima pružiti priliku za uživanje u najintimnijim dijelovima Varaždina.

U festival je uključeno 11 dvorišta u kojima su organizirani različiti programi, od monodrama do koncerta najpopularnije hrvatske kantautorice Lovely Quinces, a u dvorištu Levačić održat će se i radionica pod nazivom Izradi svoj balzam za sunčanje.

Svi oni koje zanima kako od prirodnih i dostupnih sastojaka izraditi balzam za sunčanje to će moći naučiti na radionici u dvorištu Levačić na Trgu slobode 7.

Održat će se dvije radionice – od 10 do 12 sati i od 17 do 19 sati – a pošto je broj polaznika ograničan, zainteresirani se za pojedini termin mogu prijaviti na e-mail info@spancirfest.com ili osobno u Turističkoj zajednici grada Varaždina, radnim danom do 8 do 18 i subotom od 10 do 17 sati.

Više informacija o Festivalu varaždinskih dvorišta dostupno je na www.tourism-varazdin.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije