Ove subote otvorenje poligona i biciklijada do Aquacityja

Novi prometni poligon za pješake i bicikliste bit će predan na korištenje ove subote, 30. svibnja u 8:30 sati u krugu 6. Osnovne škole u Varaždinu.

Poligon će u nazočnosti učenika, roditelja, djelatnika i ravnatelja škole Marija Stančića na korištenje predati gradonačelnik Goran Habuš. Svečanosti će prisustvovati i Slavko Tušek, predsjednik HAK-a i član nacionalnog odbora za sigurnost prometa na cestama, predstavnici PU Varaždinske i izvođača radova.

Poligon je na prostoru uz igralište 6. Osnovne škole uređen na površini 40×50 metara. Uz asfaltirane površine, te uređene zelene površine postavljena je vertikalna i horizontalna prometna signalizacija te je uređena ograda.

Uređenje poligona ukupne vrijednosti 550.000 kuna sufinanciralo je Ministarstvo unutarnjih poslova RH s 380.000 kuna, a Grad Varaždin s dodatnih 170.000 kuna. Izvoditelj radova bilo je poduzeće “Colas Hrvatska” d.d.

Po otvorenju poligona, učenici, nastavnici i roditelji učenika krenut će na biciklijadu ulicama grada do odmarališta Aquacity.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@varazdinski.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije